Ikkuna- ja somistuskalvot

Kalvot ikkunoiden energiatehokkuuden lisäämiseen. Turvakalvot lasien koossapitämiseen. Kalvot lasi- ja muiden sisäpintojen somistamiseen.

 • 3M Auringonsuojakalvot

  3M Auringonsuojakalvot

  Ikkunakalvotekniikka on kehittynyt huomattavasti niistä ajoista, kun 3M sai ensimmäisen ikkunakalvopatenttinsa yli 40 vuotta sitten. Nanoteknologia on mahdollistanut entistä paremman optisen kirkkauden ja huipputason kalvojen monikerrostekniikka tarjoaa markkinoiden johtavaa suorituskykyä. Eritasoiset kalvoratkaisut tarjoavat valinnanvaraa ja vastinetta rahalle sekä tehokasta aurinkosuojaa ja turvallisuutta.      

  Lue lisää

 • 3M Energiakalvot

  3M Energiakalvot

  Oikein valitut energiakalvot säästävät energiaa ja ympäristöä, lisäten samalla tuottavuutta. On arvioitu että 34% toimistorakennusten lämmityksen ja ilmastoinnin tarpeesta johtuu ikkunoista. Nämä ovat merkittäviä kustannus- ja viihtyvyystekijöitä, jotka vaikuttavat tuottavuuteen.

  Lue lisää

 • 3M autokalvot

  3M autokalvot

  3M Autokalvot parantavat matkustajien turvallisuutta. Onnettomuustilanteessa autokalvo sitoo lasinsirpaleet itseensä ja estää ikkunalasin pirstoutumisesta aiheutuvat vammat. Autokalvo antaa myös turvan varkaita vastaan estämällä suoran näkyvyyden auton sisätiloihin.

  Lue lisää

 • 3M turvakalvot

  3M turvakalvot

  3M turvakalvot tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän, ja vaikeuttaa siten huomattavasti ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista. Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Näin voidaan estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa.

  Lue lisää

 • Lasinsomistuskalvot

  Lasinsomistuskalvot

  Lasisomistuskalvoilla ilmettä ja efektejä ikkunallisiin tiloihin kaupoissa, ravintoloissa, toimistoissa ja hotelleissa.