3M Auringonsuojakalvot

Ikkunakalvotekniikka on kehittynyt huomattavasti niistä ajoista, kun 3M sai ensimmäisen ikkunakalvopatenttinsa yli 40 vuotta sitten. Nanoteknologia on mahdollistanut entistä paremman optisen kirkkauden ja huipputason kalvojen monikerrostekniikka tarjoaa markkinoiden johtavaa suorituskykyä. Eritasoiset kalvoratkaisut tarjoavat valinnanvaraa ja vastinetta rahalle sekä tehokasta aurinkosuojaa ja turvallisuutta.

 

 

 

Lue lisää

  • 3M Prestige Series

    3M Prestige Series

    Prestige-sarja on valikoima ensiluokkaisia auringonsuojakalvoja, joissa käytetään mullistavaa metalloimatonta nanoteknistä materiaalia. Siten niiden lämmöntorjunta- ja heijastamattomuusominaisuudet ovat ylivertaisia muihin kalvoihin nähden. Näkymät pysyvät luonnollisina, sillä ainoa asia mikä näkyy päivällä tai yöllä on kaunis ikkuna. Metallisoimaton auringonsuojakalvo.  Hyvä läpinäkyvyys ja tehokas aurinkoenergian suodatus. 99,9% UV-valon suodatus ja 98% IR suodatus.  15 v takuu sisällä, 10 v ulkona.

  • 3M™ Night Vision Series

    3M™ Night Vision Series

    Luonnolliset näkymät hallitun heijastuksen ansiosta Night Vision -tuotesarja sisältää keskitason auringonsuojakalvoja, jotka auttavat torjumaan auringon haitallisia UV-säteitä ja hallitsemaan lämpösäteilyä ja häikäisyä. Päivällä tilat kylpevät luonnollisessa valossa, ja vähäisen heijastamisen ansiosta yöllä ulos näkyy hyvin. Kalvon keskitummat ja tummat versiot tarjoavat myös yksityisyydensuojaa, jolloin ohikulkijat eivät näe rakennukseen